Четвер, 02.05.2024, 13:40








 


                     
 
Меню сайту

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

ТУТНІРНА - ЮНАКИ

Категорії розділу
Чемпіонат Полтавщини [24]
Чемпіонат Гребінківського району [2]
Зимовий регіональний чемпіонат з міні-футболу [56]
Інші футбольні новини [2]
Рубрика: Знай наших! [1]

Архів записів

Міні-чат

Сьогодні...
Праздники сегодня

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 7 » Підсумки сезону 2016р. для команди "Локомотив"
19:55
Підсумки сезону 2016р. для команди "Локомотив"

          23 жовтня 2016р. ФК «Локомотив» (Гребінка) завершив футбольний сезон Чемпіонату Полтавщини-2016р. серед команд Першої Ліги! 

                                                            
Що ж, можна привітати Дмитра Педенка з вдалим дебютом на посаді головного тренера, а також всю команду «Локомотива» з кращим турнірним становищем, ніж минулого року! Команда заслужено зайняла 3-є місце серед 10-и команд групи-А. 
       Поговоримо про здобутки і невдачі, які спідкали команду протягом всього чемпіонату… 
В першому колі «залізничники» почали активно набирати очки, таким чином закріпившись на другій сходинці в турнірній таблиці, але несподівана, єдина, поразка на виїзді в м.Хорол – змістила команду нижче…На полі особливо активно себе проявляли футболісти як захисного плану, так і атакуючого, а саме Володимир Яцько та дебютант Олександр Блищик захищали ворота Івана Щеголя та Вадима Рекуна як тільки могли, в результаті було пропущено лише 8 голів, Тимофій Семенюк та Мирослав Гетьман за підтримки одноклубників набили 20 голів за 9 матчів. Шість перемог, дві нічиї ,одна поразка і всього лише одне залікове очко різниці з другим місцем – це було успішне завершення першого кола сезону 2016р. 
          В перерві чемпіонату Полтавщини, керівництво клубу подало заявку на участь в розіграші Кубку Області та Кубку Ліги Області. Команда впевнено йшла до перемог, розгромивши на своєму шляху ФК «Козельщина», ФК «Маяк» (Котельва) та зустрілась в 1/8 з володарем Кубку Ліги Полтавщини-2015р. – ФК «Вікторія» (Первозванівка). В двох матчах, нажаль, «Локомотив» зазнав поразки і вилетів з «перегонів» за Кубок… В 1/8 Кубку Області до Гребінки завітала команда з сусіднього міста – ФК «Лубни». Це була напружена, емоційна, скандальна гра з масою порушень і жовтих карток. Але результат на табло. Двічі «Локомотив» зазнав поразки від команди,яка все таки грає у Вищій Лізі Полтавщини. 
Друге коло вдалим назвати не можна, порівнюючи результати з першим. Команди-суперники підсилили свої склади команд, підсилився і наш «Локомотив». В команду прийшло три новачки з вищої ліги: гребінчанин Альфред Марченко, В’ячеслав Новоселєцький з Пирятина, Богдан Попадич з Шишацького району. За різних причин склад команди зазнав змін порівняно зі складом, який грав в першому колі…. Особливою втратою для клубу стала відсутність «забивного» нападника Мирослава Гетьмана. Для статистики, то в другому колі команда виборола лише дві перемоги, п’ять нічиїх і дві поразки. Серед активних гравців можна було виділити невтомного Дмитра Жильчука та технічного Богдана Попадича, та і взагалі, вся команда злагоджено працювала на результат! 
Як підсумок ,в груповому етапі всього сезону на рахунку команди 8 перемог, 7 нічиїх, 3 поразки, 32 забитих м’яча та 17 пропущених. Найкращим бомбардиром команди став уродженець міста Рівне – Дмитро Жильчук, забивши 11 голів, 8 в Чемпіонаті Області, та 3 в Кубку Області. 

  
«Тільки «Локо» - тільки перемога!», - такими словами ми прощаємося з нашими шановними читачами і до зустрічі в новому сезоні! 

Автор тексту: Євгеній Троян 
Фото: Віталія Яковенко 

Категорія: Чемпіонат Полтавщини | Переглядів: 439 | Автор: Євгеній Троян | Теги: Локомотив, Гребінка, Евгений Троян, Гребенка, Виталий Яковенко, Полтавщина, Футбол
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright fcloko-hb.at.ua © 2016-2017 Використання будь-яких матеріалів дозволяється лише за посиланням на сайт fcloko-hb.at.uauCoz