Вівторок, 30.04.2024, 16:25








 


                     
 
Меню сайту

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

ТУТНІРНА - ЮНАКИ

Категорії розділу
Чемпіонат Полтавщини [24]
Чемпіонат Гребінківського району [2]
Зимовий регіональний чемпіонат з міні-футболу [56]
Інші футбольні новини [2]
Рубрика: Знай наших! [1]

Архів записів

Міні-чат

Сьогодні...
Праздники сегодня

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 1 » Підготовка до нового сезону триває...
18:56
Підготовка до нового сезону триває...

Сьогодні, на стадіоні "Юність", відбулася вже третя товариська зустріч гребінківського "Локомотиву". Суперником були гості з м.Бровари - СК Беркут, які грають в чемпіонаті Броварського району. Рахунок в матчі був нічийним, 1:1. Гол в команді "Локомотив" забив Олександр Некрилов. За різних причин були відсутні декілька гравців основного складу, на заміну виходили гравці юнацького складу команди - Євгеній Замула та Дмитро Дмитренко. Також чудову гру провели новачки голкіпер (гравець на перегляді) та Богдан Панченко.

В складі команди СК Беркут (Бровари) грали екс-гравці ФК "Оржиця", гребінчанин Олександр Кіріченко та лубенчани Олександр Гриценко і Сергій Сергієнко.

Сьогоднішня зустріч була цікавою на моменти, звісно гребінківська команда могла б вигравати, але тренер "Локомотиву" Дмитро Педенко дав шанс побігати і юним гравцям в другому таймі.

 

Категорія: Чемпіонат Полтавщини | Переглядів: 534 | Автор: Євгеній Троян | Теги: Гребінка, Локомотив, Педенко, Гребенка, троян, панченко
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright fcloko-hb.at.ua © 2016-2017 Використання будь-яких матеріалів дозволяється лише за посиланням на сайт fcloko-hb.at.uauCoz