П`ятниця, 10.05.2024, 07:24








 


                     
 
Меню сайту

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

ТУТНІРНА - ЮНАКИ

Категорії розділу
Чемпіонат Полтавщини [24]
Чемпіонат Гребінківського району [2]
Зимовий регіональний чемпіонат з міні-футболу [56]
Інші футбольні новини [2]
Рубрика: Знай наших! [1]

Архів записів

Міні-чат

Сьогодні...
Праздники сегодня

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 27 » 23 грудня 2016р. відбувся 15-й конгрес Федерації футболу Полтавщини
20:19
23 грудня 2016р. відбувся 15-й конгрес Федерації футболу Полтавщини

 Гострою проблемою обговорювалося суддівство у полтавському футболі. Цій проблемі присвятили найбільше часу для обговорення. Головною новиною дня було те, що голова Комітету арбітрів Федерації футболу Полтавської області Оксана Єрмакова зняла з себе повноваження. Це сталося, коли обговорення суддівства дійшло до пред’явлення претензій і гострих зауважень.
     Претензії до роботи арбітрів висловлювали представники ФК «Велика Багачка» (Володимир Журавель) та «Олімпії» з Савинців (Володимир Гришко). Особливо дісталося арбітрам Олексію Біліченку та Андрію Сидоренку, яким, за версією Володимира Журавля, «нічого робити у полтавському футболі». Тепер за суддів відповідатиме полтавець Ігор Покидько. Варто зазначити, що й очільник обласної Федерації футболу Олександр Кудацький визнав, що арбітраж - проблемна ланка у футболі області і запропонував кілька кроків для покращення якості суддівства. А саме: через внесення змін до регламенту зобов’язати команди чемпіонату Полтавщини вести відеозйомку всіх матчів першості; змінити систему призначення суддів на матчі; влаштувати інструктажі з футбольних правил для тренерів та функціонерів. Також Олександр Кудацький повідомив, що протягом року через незадовільні оцінки від делегатів було тимчасово відсторонено від футболу 11 польових і 9 бокових суддів.
      Загалом, не зважаючи на проблеми, делегати конгресу визнали роботу Федерації футболу Полтавської області «задовільною», а звіт виконкому прийняти «до відому». Основними стратегічними напрямками роботи конгресу і взагалі ФФПО по забезпеченню подальшого розвитку футболу на Полтавщині вважати: подальше вдосконалення структури і принципів управління міських та районних федерацій футболу, надання благодійної допомоги цим федераціям, подальший розвиток інфраструктури дитячо-юнацького футболу, всебічно надавати підтримку розвитку студентського, жіночого, інвалідного, ветеранського футболу, міні-футболу, футзалу, пляжного футболу.
     По завершенні головного футбольного зібрання були відзначені грамотами лубенець Олександр Кулик (старший тренер чемпіона області «Олімпії» з Савинець Миргородського району), Іван Семука (президент ФК «Рокита», бронзовий призер), Валентин Шевченко (нападник срібного призера «Колос» з Лазірок). Також, відзначені і кращі бомбардири чемпіонату - Валентин Шевченко («Колос») і Андрій Місяйло (ФК «Рокита»), які забили у ворота суперників однакову кількість м’ячів - по 19. Був відзначений і автор цих рядків за вагомий внесок та популяризацію футболу на Полтавщині.

Юрій Климченко

 

Голова ФФПО Олександр Кудацький

Категорія: Чемпіонат Полтавщини | Переглядів: 428 | Автор: Євгеній Троян
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright fcloko-hb.at.ua © 2016-2017 Використання будь-яких матеріалів дозволяється лише за посиланням на сайт fcloko-hb.at.uauCoz