П`ятниця, 26.04.2024, 23:15








 


                     
 
Меню сайту

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

ТУТНІРНА - ЮНАКИ

Категорії розділу
Чемпіонат Полтавщини [24]
Чемпіонат Гребінківського району [2]
Зимовий регіональний чемпіонат з міні-футболу [56]
Інші футбольні новини [2]
Рубрика: Знай наших! [1]

Архів записів

Міні-чат

Сьогодні...
Праздники сегодня

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 25 » ФК "Локомотив" "проїхався" по ФК "Пирятин"
12:16
ФК "Локомотив" "проїхався" по ФК "Пирятин"

Вчора, 24.06.17р. чотири команди в Групі "А" завершили виступи в першому колі Першості Полтавщини-2017р. 

ФК "Локомотив" розгромивши вдома ФК "Пирятин" очолив турнірну таблицю з 18-а очками. Повністю володівши м'ячем, підопічні Дмитра Педенка розпочали свою гру з атак і вже на перших хвилинах могли відкрити рахунок в матчі, але м'яч прокотився рівно по лінії воріт. Призначений штрафний в бік гостей вдало виконав Альфред Марченко, точним "пушечним" ударом він не залишив жодних шансів голкіперу Пирятина. Варто відзначити, що на цьому матчі була присутня рекордна кількість вболівальників, всі розуміли його важливість. Продовжуючи "давити" суперника, на 22 хв. Дмитро Жильчук подвоює рахунок в матчі. Знову контратака, невтомний Андрій Дюжов пробиває по воротам, але м'яч врізається в захисника пирятинців та рекошетом влітає в ворота гостей. З рахунком 3:0 команди йдуть на перерив. На початку другого тайму тренерський штаб "Локомотиву" проводить заміни, на поле виходять Кривошея Юрій, Некрилов Олександр, Отченашенко Владислав. В другому таймі ФК "Пирятин" після ряду замін почав жвавіше грати, голкіпер "залізничників" Юрій Клязника радував глядачів своїми сейвами. Досвідчений нападник Сергій Ященко нарешті забиває свій перший м'яч на цьому чемпіонаті, таким чином "хоронить" команду з Пирятина. Знову заміни, на поле виходять Дмитро Кубрак та Богдан Дзядченко. При такому рахунку "Пирятин" зміг все-таки забити гол престижу, Руслан Курочка точним ударом в правий кут пробив кіпера. 4:1 - феноменальне завершення І кола для гребінківської команди.

Можна привітати тренерський штаб команди, саму команду та особисто Юрія Клязника - як найкращого кіпера І кола всієї І Ліги Полтавщини-2017р.

Шість команд ще мають зіграти свої пропущені матчі в попередніх турах, результати яких можуть вплинути на турнірне становище команд в цій групі. 

  • ФК "Зоря-Ст.Аврамівка"  -  ФК "Дружба"
  • ФК "Пирятин" - ФК "Глобине"
  • ФК "Семенівка"  - ФК "Сенча"

 

РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ IX туру, ГРУПА-А
1 ФК "Локомотив" 4 - 1 ФК "Пирятин" юн:0-4
2 ФК "Великі Кринки" 1 - 1 ФК  "Зоря-Ст.Аврамівка" юн:1-1
3 ФК "Глобине" 1 - 1  ФК "Темп" юн:1-3
4 ФК "Сенча" 0 - 3  ФК "Харчовик" юн:1-0
5 ФК "Дружба" 3 - 0 ФК "Семенівка" юн:2-2
станом на 25.06.17р.

Категорія: Чемпіонат Полтавщини | Переглядів: 1124 | Автор: Євгеній Троян | Теги: Футбол, Полтавщина, локо, Гребенка, Локомотив, Гребінка, чемпіонат
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright fcloko-hb.at.ua © 2016-2017 Використання будь-яких матеріалів дозволяється лише за посиланням на сайт fcloko-hb.at.uauCoz